Alfa Romeo Stelvio occasion lease

Dat Alfa Romeo voor sportieve auto's staat, is algemeen bekend. De Alfa Romeo Stelvio is één van de grotere modellen. Deze SUV is uitermate geschikt voor gezinnen. Ruimte en uitstraling worden gecombineerd, waardoor de sportieve uitstraling niet verloren gaat, maar er alsnog meer dan voldoende ruimte is voor het gezin. Rijd jij binnenkort in een Alfa Romeo? Misschien is Alfa Romeo Stelvio private lease wel iets voor jou!

Occasion lease aanbod Alfa Romeo Stelvio

Wat maakt Alfa Romeo Stelvio bijzonder?

De Alfa Romeo Stelvio is de eerste SUV die door Alfa Romeo op de markt is gebracht. In 2017 is de Stelvio op de markt gekomen. Doordat het model als een SUV op de markt is gekomen, zorgt het ervoor dat het een auto is met veel ruimte. Het model wordt dan ook gezien als een gezinsauto, maar Alfa Romeo heeft ervoor gezorgd dat de klassieke sportieve uitstraling niet verloren gaat. Het Italiaanse automerk heeft de kenmerkende eigenschappen van het merk door weten te voeren en daarnaast gezorgd voor een model waar gemakkelijk een gezin in kan worden vervoerd. 

Welke uitvoeringen private lease occasions Alfa Romeo Stelvio zijn er?

De Alfa Romeo Stelvio private lease auto is een erg gewild model en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke uitvoeringen zijn bij Private Lease Used populair?

  • Alfa Romeo Stelvio 2.0 T AWD Super Pack Veloce Q4
  • Alfa Romeo Stelvio 2.0 T AWD Super
  • Alfa Romeo Stelvio 2.0 T AWD Super Q4
Dit model is verkrijgbaar als SUV. Alfa Romeo Stelvio private lease kan zowel met de brandstofsoort diesel als op benzine. Dit model is vooral populair bij mensen die geregeld met het gezin eropuit gaan, maar wel waarde hechten aan de sportieve uitstraling van een auto. 

Wat zijn de eigenschappen van Alfa Romeo Stelvio?

De Alfa Romeo Stelvio is verkrijgbaar in de SUV uitvoering. De auto is een 5-deurs model. Het model beschikt over 4 cilinders en een cilinderinhoud van 1995cc. De acceleratie van de Stelvio zit op 5,7 seconden. Dit houdt in dat de auto er een kleine zes seconden over doet om de 100 kilometer per uur te behalen. De topsnelheid van de auto is 230 kilometer per uur.

De Alfa Romeo Stelvio combineert luxe met ruimte en comfort. De luxe en sportieve uitstraling zorgen ervoor dat de auto er gemakkelijk uitspringt. Echter is er niet alleen rekening gehouden met uitstraling, maar beschikt de auto ook zeker over voldoende ruimte, waardoor het uitermate geschikt is voor een gezin. Bij Alfa Romeo Stelvio private lease worden uitstraling en comfort gecombineerd. 

Welk model Alfa Romeo past het best bij jou?

Bij de keuze voor een private lease Alfa Romeo Stelvio, moet er ook rekening worden gehouden met een aantal keuzes. De eerste keuze die moet worden gemaakt, is de carrosserie. Deze keuze is echter snel gemaakt. De Alfa Romeo Stelvio is namelijk enkel verkrijgbaar als een SUV. Waar wel over moet worden nagedacht zijn zaken als brandstofsoort. Er moet een keuze worden gemaakt tussen een benzinemodel of een diesel. Als deze keuze is gemaakt, is er nog de keuze tussen een handgeschakeld model of een automatisch model. Staat gemak bij je voorop? Dan valt de keuze waarschijnlijk voor een automatisch model, maar vind je de ervaring van het schakelen leuk, dan is een handgeschakeld model meer geschikt voor jou. 

Voordelen private occasion lease Alfa Romeo Stelvio via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Alfa Romeo Stelvio occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Alfa Romeo Stelvio occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Alfa Romeo Stelvio occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Alpha Romeo?

Wil je graag een occasion private leasen, maar is de Alfa Romeo Stelvio niet helemaal de auto die je zocht? Geen probleem. Private Lease Used beschikt over een uitgebreid assortiment auto's. Bekijk bijvoorbeeld ook eens:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Alfa Romeo Stelvio occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Alfa Romeo Stelvio occasion zakelijk leasen?