Alfa Romeo MiTo occasion Lease

Het Italiaanse automerk Alfa Romeo staat bekend om haar sportieve uitstraling. De Alfa Romeo MiTo is het kleinste model van het Italiaanse automerk. De Alfa Romeo MiTo wordt tegenwoordig niet meer gemaakt. In 2018 is de productie van dit model gestopt. Het model heeft haar naam te danken aan twee Italiaanse steden, namelijk: Milaan en Turijn (Torino in het Italiaans). Het compacte model van de Alfa Romeo MiTo maakt dat het model gemakkelijk gebruikt kan worden in de grote steden. Dit model combineert de sportieve uitstraling met compact rijden. Rijd jij binnenkort in een Alfa Romeo MiTo private lease?

Occasion lease aanbod Alfa Romeo MiTo

Wat maakt de Alfa Romeo MiTo bijzonder?

Alfa Romeo is een erg geliefd automerk. De sportieve uitstraling maakt dat het Italiaanse automerk erg populair is. Het meest compacte model dat verkrijgbaar is, is de Alfa Romeo MiTo. Dit model staat bekend als een 3-deurs auto en is gemakkelijk te gebruiken in de stad. Het compacte model doet niet onder voor de sportieve uitstraling van het model. Daarnaast beschikt het model over het 'Alfa DNA-systeem'. Hierbij staat de D voor dynamic (de sportieve stand), de N staat voor 'normal' en de A staat voor 'All-weather'. Deze stand is voor slechte weersomstandigheden. Technologie, uitstraling en de compacte uitvoering worden samengevoegd bij de Alfa Romeo MiTo. Een private lease Alfa Romeo MiTo is dan ook een uitstekende keuze!

Welke uitvoeringen private lease occasions Alfa Romeo MiTo zijn er?

De Alfa Romeo MiTo is een erg gewild model en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke uitvoeringen zijn bij Private Lease Used populair?

  • Alfa Romeo MiTo 1.4
  • Alfa Romeo MiTo 1.4 Super
  • Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo

Wat zijn de eigenschappen van de Alfa Romeo MiTo?

De Alfa Romeo MiTo is verkrijgbaar als een hatchback. Het model is een 3-deurs en beschikt over 5 zitplaatsen. De auto beschikt over 2 cilinders en heeft een cilinderinhoud van 875cc. Een Alfa Romeo MiTo occasion lease is mogelijk met zowel de brandstof diesel als de brandstof benzine. Verder kan er ook worden gekozen tussen een automatisch model en een handgeschakeld model. De Alfa Romeo MiTo heeft een topsnelheid van 184 kilometer per uur.

Welk model Alfa Romeo past het best bij jou?

Als het aankomt op de carrosserie, is de keuze snel gemaakt. De Alfa Romeo MiTo is namelijk enkel verkrijgbaar als 'hatchback'. Wel moet er een keuze worden gemaakt als het aankomt op de brandstofsoort. Rijd je lange stukken? Dan is een diesel-model wellicht meer geschikt. Als je minder rijdt, is een benzinemodel weer geschikter. Hecht je veel waarde aan gemak? Dan is een automaat de ultieme uitkomst, maar als je graag het heft in eigen handen houdt, kun je ervoor kiezen om een handgeschakeld model te kiezen.

Voordelen private occasion lease Alfa Romeo MiTo via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Alfa Romeo MiTo occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Alfa Romeo MiTo occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Alfa Romeo MiTo occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Alfa Romea?

Sluit het merk Alfa Romeo aan bij je wensen? Dan ben je bij Private Lease Used aan het juiste adres. Ook als de Alfa Romeo MiTo niet volledig aansluit bij je wensen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

  • Alfa Romeo Giulia
  • Alfa Romeo Giulietta
  • Alfa Romeo Stelvio

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Alfa Romeo MiTo occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Alfa Romeo MiTo occasion zakelijk leasen?