Skoda Octavia occasion Lease

De Octavia is een erg populair model van Skoda. Deze ruime auto is sinds 1996 op de markt en heeft in de loop der jaren al veel kopers voor zich gewonnen. Doordat er veel interesse is voor de Octavia, zijn er ook veel in omloop. Dus als je op zoek bent naar een Skoda Octavia occasion lease, is dit zeker geen probleem!

Occasion lease aanbod Skoda Octavia

­
Skoda Octavia Combi 1.4 TSI 245pk iV RS PHEV | Head-Up | Alcantara | ACC | Camera

Meerkerk, Hybride Benzine

€ 651
vanaf/maand
­
Skoda Octavia 1.0 TSI Greentech Sport Business|Nav|AC|Cruise|

Stadskanaal, Benzine

€ 391
vanaf/maand
­
Skoda Octavia Combi 1.0 TSI Greentech Ambition Business

LEEK, Benzine

€ 344
vanaf/maand
­
Skoda Octavia Combi 1.0 e-TSI Business Edition / Navi / Climate control

SCHOONHOVEN, Hybride Benzine

€ 536
vanaf/maand
­
Skoda Octavia 1.0 TSI Greentech Ambition Business NAV AC CC

Valthermond, Benzine

€ 366
vanaf/maand
­
Skoda Octavia 1.0 TSI Business Panodak, Led

BERGENTHEIM, Benzine

€ 405
vanaf/maand

Wat maakt Skoda Octavia bijzonder?

De Skoda Octavia is een auto die mooi is in zijn eenvoud. "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg", omschrijft Skoda het model zelf. De Skoda Octavia is een representatief model. En de ruime hatchback is verreweg het populairste model van Skoda. Het model is ondertussen meer dan 2,5 miljoen keer verkocht. Er zijn dus al vele voorgangers geweest die het model uitvoerig getest hebben. Daardoor is de Skoda Octavia in het kleinste detail doorontwikkeld. Ook al in de occasions. En of je nu de hatchback of de Skoda Octavia Combi leaset, het ontbreekt je aan niets! 

Welke uitvoeringen Skoda Octavia private lease occasion zijn er?

  • Skoda Octavia Ambition
  • Skoda Octavia Business
  • Skoda Octavia Sport Business

Van de Skoda Octavia zijn twee basis carrosserie-uitvoeringen: de Skoda Octavia wat een 5-deurs hatchback is en de Skoda Octavia Combi wat de stationwagon uitvoering is. Van alle Skoda Octavia's die rijden op de Nederlandse wegen, is ongeveer 80% een Combi carrosserie. Niet alleen heeft de Octavia Combi een grotere bagageruimte als stationwagen, maar biedt hij ook meer hoofdruimte achterin.

Beide modellen hebben verschillende uitvoeringen: Ambition, Business Edition, Business Edition Plus en Sport Business. Van deze vier uitvoeringen is de Ambition de meest uitgeklede uitvoering. 

Wat zijn de eigenschappen van Skoda Octavia

Wat maakt de Skoda Octavia nu een goede (private) lease occasion? Daar zijn een aantal redenen voor te geven. Ten eerste, omdat de Skoda Octavia over de meeste ruimte beschikt in vergelijking met andere Skoda's. Dat geldt voor zowel de bagageruimte als op de achterbank. Ten tweede, laat het design van de Skoda Octavia niets te wensen over. Het interieur en het exterieur zien er strak en sportief uit. Bij de 5-deurs hatchback en de Combi uitvoering. Tegelijkertijd ontbreekt het je aan niets. Als derde, is de Skoda Octavia een multifunctionele auto. Een representatief uitziende auto die in het weekend gewoon gebruikt kan worden voor het zware werk bij de bouwmarkt. Als laatste, kun je toch niet om de prijs-kwaliteitverhouding heen. Deze middenklasser is een lease occasion die elke cent waard is. Een degelijke en toch vooral luxe auto.

Welk model Skoda Octavia past het best bij jou?

Kiezen voor een Skoda Octavia occasion lease betekent kunnen kiezen uit verschillende modellen. Zo zijn er vele uitvoeringen beschikbaar. Met een Skoda Octavia 5-deurs hatchback heb je een ruime auto. Of toch liever een nog ruimere Skoda Octavia Combi stationwagen. Voor ieder type rijder, is er een passende Skoda Octavia lease occasion te vinden.

Afhankelijk van de te rijden kilometers, gewenst comfort of belangrijke zakelijke pijlers kun je kiezen voor een gewenste brandstof. Een zuinige diesel occasion is ideaal voor lange afstanden. Een auto op benzine is voordeliger in de wegenbelasting. Volledig elektrisch rijden behoort ook tot je mogelijkheden. Zeker wanneer milieu en duurzaamheid belangrijk zijn. Skoda heeft ook een aardgas/benzine hybride motor als duurzaamheid nog hoger op het eisenlijstje staat. Dus zie jij jezelf al in een Skoda Octavia private lease occasion rijden?

Bekijk naast private lease Skoda Octavia occasions ook:

Naast de populaire Octavia, beschikt Skoda over meer interessante modellen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar:

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Skoda Octavia occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Skoda Octavia occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Skoda Octavia occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

 Bekijk al onze private lease occasions van andere merken

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Skoda Octavia occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Skoda Octavia occasion zakelijk leasen?