SEAT Tarraco occasion lease

Deze SUV van het Spaanse automerk SEAT is in 2019 op de markt gebracht. De SEAT Tarraco is de grootste SUV die SEAT aanbiedt. De SEAT Tarraco is dan ook een erg ruime auto. Afhankelijk van de uitvoering kunnen er tot 7 inzittenden mee. Bekijk ons SEAT Tarraco occasion lease aanbod.

Occasion lease aanbod SEAT Tarraco

Wat maakt een SEAT Tarraco bijzonder?

Deze ruime SUV van SEAT heeft een aantal eigenschappen, waardoor de auto eruit springt. SEAT zegt dat de Tarraco een zeer ruime, sportieve, krachtige en stijlvolle auto is. De auto wordt gepresenteerd als een machtige SUV met genoeg ruimte voor de hele familie, aldus SEAT. Daarnaast beschikt de SEAT Tarraco occasion lease ook over verschillende technologische opties. Zo beschikt de auto over climate control en is de nieuwste veiligheidstechnologie inbegrepen bij dit model. Door de vele ruimte die de SEAT Tarraco biedt, is deze auto erg populair als gezinsauto. Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een SEAT Tarraco occasion lease. 

Welke uitvoeringen private lease occasions SEAT Tarraco zijn er?

De SEAT Tarraco is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van SEAT Tarraco zijn beschikbaar:

  • SEAT Tarraco Style
  • SEAT Tarraco Xcellence
  • SEAT Tarraco Business Intense 

Welke uitvoering van SEAT Tarraco past het best bij jou?

De ruime SEAT Tarraco is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het aanbod SEAT Tarraco occasion lease modellen wisselt dan ook geregeld. Elke uitvoering heeft weer verschillende opties. Eén eigenschap is hetzelfde bij alle uitvoeringen, namelijk de carrosserie. De SEAT Tarraco is een SUV. De hierboven genoemde uitvoeringen van de SEAT Tarraco private lease zijn leverbaar als auto voor 5 inzittenden of voor 7 inzittenden. 

Eén van de uitvoeringen van dit model is de SEAT Tarraco Style. De Style uitvoering is leverbaar als een benzine- en een diesel uitvoering. Beide uitvoeringen hebben qua transmissie de keuze uit handgeschakeld of een automaat. Deze verschillende opties zorgen ervoor dat het energielabel uiteenloopt. De handgeschakelde benzine uitvoering heeft energielabel B of C. De automaat van de benzine uitvoering heeft energielabel C. De handgeschakelde diesel heeft energielabel D of E en de automaat uitvoering van de diesel heeft energielabel G. 

De Xcellence uitvoering van de SEAT Tarraco is verkrijgbaar met nog meer opties dan de Style uitvoering. Qua brandstof is er de keuze uit een benzine, diesel of plug-in hybride uitvoering. De benzine en de diesel uitvoering zijn leverbaar als een handgeschakelde auto of als een automaat. De plug-in hybride is alleen leverbaar als een automaat. De plug-in hybride uitvoering heeft energielabel A. De benzine uitvoering zit tussen de energielabels C en F in. De diesel uitvoering heeft een energielabel tussen de D en G. 

De SEAT Tarraco Business Intense heeft ook verschillende opties. Qua brandstof is er de keuze uit benzine of uit een plug-in hybride auto. De plug-in hybride uitvoering is een automaat. Bij de benzine uitvoering is er de keuze uit handgeschakeld of een automaat. De plug-in hybride uitvoering heeft energielabel A. De benzine uitvoering heeft een energielabel tussen de C en de E, maar het meest voorkomende energielabel bij deze uitvoering is energielabel C.

Voordelen private occasion lease SEAT Tarraco via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

SEAT Tarraco occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook SEAT Tarraco occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een SEAT Tarraco occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk andere private lease SEAT modellen occasions

De SEAT Tarraco is een populair model, maar SEAT beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

SEAT Arona

SEAT Ateca

SEAT Ibiza

SEAT Leon

SEAT Mii 

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een SEAT Tarraco occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een SEAT Tarraco occasion zakelijk leasen?