Opel Adam occasion lease

De Opel Adam is in 2013 op de markt gebracht. Deze compacte driedeurs auto werd geproduceerd tot 2019. De auto is dan nu ook alleen nog maar verkrijgbaar als een occasion. Tot op de dag van vandaag zijn er voldoende Opel Adam occasion lease modellen te vinden. 

Occasion lease aanbod Opel Adam

Wat maakt Opel bijzonder?

Opel stond lang te boek als de Europese auto voor de massa. Een degelijke, kwalitatief goede auto voor een schappelijke prijs. Het merk was lange tijd marktleider in Nederland en er wordt hard gewerkt aan een comeback. Sinds 2011 wordt het merk als meer 'premium' beschreven. Maar dat doet niets af aan wat de auto's nog altijd zijn: kwalitatief goede auto's die met plezier worden gereden. Dat geldt uiteraard ook voor de Opel lease occasions.

Wat Opel ook bijzonder maakt is een klein detail wat ooit bedacht is door de zoon van een van de designers bij Opel. Sinds 2004 heeft menig model Opel ergens in de auto een verstopte haai. Vind de jouwe in jouw Opel occasion lease auto.

Welke uitvoeringen private lease occasions Opel Adam zijn er?

De Opel Adam is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van Opel Adam zijn beschikbaar:

  • Opel Adam Jam 
  • Opel Adam Glam 
  • Opel Adam Slam 
  • Opel Adam Rocks
  • Opel Adam Unlimited

Welke uitvoering van de Opel Adam past het best bij jou?

Om te bepalen of de Opel Adam occasion lease aansluit bij je wensen, hebben wij de belangrijkste eigenschappen van de auto voor je op een rij gezet. De Opel Adam occasion lease is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Bij Private Lease Used zijn vooral de nieuwere uitvoeringen, zoals de Glam en de Glam Favourite populair. Dit model is het vaakst geproduceerd met een handgeschakelde transmissie. Dit is ook de reden van het beperkte aanbod van dit Opel model met een automatische transmissie. Ook is het aanbod beperkt als het gaat om de brandstofkeuze. De Opel Adam is enkel geproduceerd met een benzinemotor, dus een dieseluitvoering zul je niet tegenkomen in Nederland. Gemiddeld gezien is de Opel Adam een zuinige auto. De meeste uitvoeringen krijgen een energielabel B. 

Heb je nog vragen over de Opel Adam private lease occasion? Neem gerust contact met ons op. 

Voordelen private occasion lease Opel Adam via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Opel Adam occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Opel Adam occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Opel Adam occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Opel?

De Opel Adam is een populair model, maar Opel beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Opel Adam occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Opel Adam occasion zakelijk leasen?