Mazda CX-5 occasion lease

De CX-5 is een SUV die in 2012 op de markt gebracht door het Japanse automerk Mazda. Dit is het eerste model dat volledig is ontwikkeld met Skyactiv-technologie. Ben je benieuwd naar de Mazda CX-5 occasion private lease? Neem gerust contact op of bekijk ons aanbod.

Occasion lease aanbod Mazda CX-5

­
Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165 PK Skylease+ - Automaat

HELLENDOORN, Benzine

€ 560
vanaf/maand
­
Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 160 GT-M 4WD

Hoofddorp, Benzine

€ 535
vanaf/maand
­
Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165 Skylease GT

SCHOONHOVEN, Benzine

€ 526
vanaf/maand

Wat maakt een Mazda CX-5 bijzonder?

De Mazda CX-5 is een verzorgde en betrouwbare auto volgens de ANWB test en is de afwerking van het interieur van een hoog kwaliteitsniveau. De CX-5 is ook ideaal om met de aanhanger of een caravan op vakantie te gaan. Dit allemaal dankzij een trekvermogen tussen 1800 en 2100 kilo. De CX-5 is een uitermate geschikte gezinsauto. Doordat de auto een SUV is, is er meer dan voldoende ruimte aanwezig voor het gezin. Is een Mazda CX-5 private lease occasion iets voor jou?

Welke uitvoeringen private lease occasions Mazda CX-5 zijn er?

De Mazda CX-5 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen zijn beschikbaar:

  • Mazda CX-5 Comfort
  • Mazda CX-5 Luxury
  • Mazda CX-5 Signature
  • Mazda CX-5 Skylease

Welke uitvoering van de Mazda CX-5 past het best bij jou?

Er zijn een aantal keuzes te maken bij als het gaat om een private lease Mazda CX-5 occasion. Te beginnen met de brandstof. De Mazda CX-5 is leverbaar als een diesel- en een benzinemodel. Ook kun je een keuze maken tussen een handgeschakelde- en een automatische transmissie. Wat heeft jouw voorkeur?Indien je veel op pad bent, kunnen wij voorstellen dat ook de zuinigheid van de auto belangrijke rol speelt. Kies dan voor de Comfort-uitvoering. De energielabels lopen bij de Mazda CX-5 uiteen van energielabel C tot E. Dit komt door de verschillende motoruitvoeringen. Denk hier dus goed om bij de aanschaf van een Mazda CX-5. De eerder genoemde uitvoeringen van de Mazda CX-5 hebben onder andere ook betrekking tot de motoruitvoeringen. Zo is de CX-5 verkrijgbaar met 165 pk met een 2.0 motorinhoud en 175 pk met een 2.2 motorinhoud. Ga jij voor motorprestaties of motorinhoud? Dan passen de Signature en Skylease uitvoeringen iets voor jou.

Voordelen private occasion lease Mazda CX-5 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Mazda CX-5 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Mazda CX-5 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Mazda CX-5 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Mazda?

De Mazda CX-5 is een populair model, maar Mazda beschikt over meerdere zeer populaire modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:

  • Mazda 2
  • Mazda 3
  • Mazda CX-3 

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Mazda CX-5 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Mazda CX-5 occasion zakelijk leasen?