Jaguar occasion lease

Het Engelse automerk Jaguar is in 1922 opgericht onder de naam Swallow Sidecar Company. In 1948 is de eerste auto onder de naam Jaguar geproduceerd. Jaguar maakt sportieve en luxe auto's voor de hogere marktsegmenten. Bekijk ons Jaguar private lease aanbod.

Occasion lease aanbod Jaguar

­
Jaguar I-PACE EV400 First Edition 90 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 882
vanaf/maand
­
Jaguar I-PACE EV400 HSE 90 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 858
vanaf/maand
­
Jaguar I-PACE EV400 S 90 kWh

Alkmaar, Elektrisch

€ 903
vanaf/maand
­
Jaguar F-Pace 2.0 P400e PHEV S

Hoofddorp, Hybride Benzine

€ 1.134
vanaf/maand

Wat maakt Jaguar bijzonder?

Het automerk Jaguar staat voor het verleggen van grenzen. Jaguar geeft aan dat prestaties en schoonheid wordt gecombineerd bij elk model van Jaguar. Daarnaast focust Jaguar zich op kwalitatief sterke auto's. Het automerk geeft aan dat het gehele proces in het teken staat van kwaliteit. Van begin tot eind wordt gefocust op kwaliteit. Op deze manier wil Jaguar de sportiviteit en luxe uitstraling waar maken. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Jaguar occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een Jaguar private lease. 

Populaire modellen private lease occasions van Jaguar

Jaguar heeft verschillende modellen op de markt gebracht. Onderstaand is een overzicht van de meest populaire modellen van Jaguar.

  • Jaguar F-TYPE
  • Jaguar I-PACE
  • Jaguar XE
  • Jaguar XK

Welke Jaguar occasion lease past het best bij jou?

De Jaguar private lease is leverbaar in verschillende modellen. De modellen beschikken over verschillende opties. De Jaguar F-TYPE is leverbaar als auto met de carrosserievormen coupé of cabriolet en heeft een benzinemotor. De Jaguar I-PACE is een volledig elektrische SUV. De Jaguar XE is leverbaar met benzinemotor en met dieselmotor. De carrosserievorm van dit model is een sedan. De Jaguar XK is leverbaar als coupé en als cabriolet. De Jaguar XK beschikt over een benzinemotor. 

Voordelen private occasion lease Jaguar via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Jaguar occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Jaguar occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Jaguar occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van Jaguar

Jaguar is een populair merk, maar Private Lease Used biedt ook auto's van andere merken aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende automerken:

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Jaguar occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Jaguar occasion zakelijk leasen?