Hyundai i10 occasion Lease

Eén van de meest bekende modellen van Hyundai, is de Hyundai i10. Dit moderne en enigszins compacte model is een erg gewild private lease model. De relatief lage leaseprijs, maakt dit een erg aantrekkelijk model. Verder is het gemakkelijk te gebruiken in de smallere straten doordat het model redelijk compact is. Rijd jij binnenkort in een Hyundai i10? Misschien is Hyundai i10 occasion lease wel iets voor jou!

Occasion lease aanbod Hyundai i10

­
Hyundai i10 1.0i

ZOETERMEER, Benzine

€ 297
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0i i-Drive

HOOGEVEEN, Benzine

€ 228
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0 Premium Navigatie | Achteruitrijcamera | DAB+ | Cruise Control

Waalwijk, Benzine

€ 377
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0i i-Drive

HOOGEVEEN, Benzine

€ 222
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0i Comfort

HOOGEVEEN, Benzine

€ 230
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0i i-Motion

HOOGEVEEN, Benzine

€ 241
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0i 5 zits

ZOETERMEER, Benzine

€ 357
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0i i-Motion Comfort | Cruise | Climate

LELYSTAD, Benzine

€ 294
vanaf/maand
­
Hyundai i10 1.0i i-Motion

HOOGEVEEN, Benzine

€ 209
vanaf/maand

Wat maakt Hyundai i10 bijzonder?

De Hyundai i10 staat bekend als een uiterst betrouwbare auto. Zelfs de ANWB is zeer te spreken over de betrouwbaarheid van dit model. Hyundai staat voor moderniteit en dit draagt dit model ook zeker uit. De Hyundai i10 is een relatief klein model van Hyundai, waardoor het ook enorm geschikt is voor in de smallere straten en in de grote steden. Wil je graag in een automaat rijden? Dit is ook mogelijk bij de Hyundai i10. Dit model is zowel als automaat als handgeschakeld te leasen. Rijd jij binnenkort in een Hyundai i10 private lease occasion?

Welke uitvoeringen private lease occasions Hyundai i10 zijn er?

De Hyundai i10 is een gewild en relatief voordelig model auto welke Private Lease Used aanbiedt. Welke uitvoeringen van de Hyundai i10 worden aangeboden?

  • Hyundai i10 1.0i iDrive
  • Hyundai i10 1.0i Comfort 5 persoons Automaat
  • Hyundai i10 1.0 Comfort
Het verschil tussen de modellen zit vooral bij het bouwjaar. Het ene model is wat nieuwer dan het andere model. Echter hoeft dit niks te zeggen over de kwaliteit, aangezien de Hyundai i10 een erg betrouwbare auto is. Verder kan er worden gekozen tussen een handgeschakelde auto of een automaat.

Wat zijn de eigenschappen van de Hyundai i10

De Hyundai i10 staat bekend als een stijlvolle auto. Het model is een zeer handige stadsauto, waarmee gemakkelijk gebruik kan worden gemaakt van de kleine parkeervakken in de grote steden. De Hyundai i10 is een flexibele en ruime stadsauto! Dat Hyundai bekend staat als betrouwbaar merk, was al bekend. Zo dus ook de i10. Het model bevat SmartSense, een van de meest actieve veiligheidssystemen voor auto's. De Hyundai i10 heeft 3 cilinders en een gemiddelde cilinderinhoud van 998cc. Past dit model helemaal bij jou? Wie weet rijd jij binnenkort in een Hyundai i10 occasion lease!

Welke uitvoering van de Hyundai i10 past het best bij jou?

Als de keuze is gevallen voor de Hyundai i10, is er natuurlijk ook nog de keuze voor het type uitvoering van dit model. Zo is er de keuze tussen een sedan of een hatchback. Verder moet er ook een keuze gemaakt worden tussen een automaat of een handgeschakelde auto. Afhankelijk van de te rijden kilometers en comfort kun je kiezen voor een gewenste brandstof. Een auto op benzine is voordeliger in de wegenbelasting. Daarnaast is Hyundai ook enorm actief als het op elektrisch rijden aankomt, waardoor een elektrische Hyundai ook tot de mogelijkheden behoort!  

Voordelen private occasion lease Hyundai i10 via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

Hyundai i10 occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook Hyundai i10 occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een Hyundai i10 occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Bekijk naast private lease Hyundai i10 occasions ook

Naast de Hyundai i10 zijn er ook andere modellen van Hyundai die je kunt private leasen bij Private Lease Used. Naast de Hyundai i10 kan je ook kiezen voor:

  • Hyundai i20
  • Hyundai Kona
  • Hyundai Tucson
Daarnaast is er ook nog de optie om voor een ander merk te gaan. Bekijk ons aanbod voor de actuele merken en opties. 

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een Hyundai i10 occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een Hyundai i10 occasion zakelijk leasen?