CUPRA Born occasion lease

Dit model van het Spaanse automerk CUPRA is in 2021 op de markt gebracht. De CUPRA Born is volledig elektrisch en heeft een maximale actieradius van 550 kilometer. Dit model van CUPRA biedt ruimte aan 5 inzittenden en is een hatchback. Bekijk ons CUPRA Born private lease aanbod.

Occasion lease aanbod CUPRA Born

Wat maakt een CUPRA Born bijzonder?

De CUPRA Born is een auto welke zich richt op duurzaamheid. CUPRA geeft aan dat dit model erg innovatief is. De CUPRA Born heeft een sportief uiterlijk volgens het Spaanse automerk. De sportieve lijnen worden gecombineerd met de carrosserievorm van een hatchback. Ook qua technologie beschikt de Born over de nieuwste opties. De CUPRA CONNECT-app zorgt ervoor dat er altijd contact mogelijk is met de auto vanaf de mobiele telefoon. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de CUPRA Born occasion lease? Neem gerust contact op! Wie weet rijd jij binnenkort wel in een CUPRA Born private lease!

Welke uitvoeringen private lease occasions CUPRA Born zijn er?

De CUPRA Born is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen tussen deze uitvoeringen zitten vooral in de opties van de auto. Denk aan het vermogen, de brandstofsoort en het energielabel. De volgende uitvoeringen van de CUPRA Born zijn beschikbaar:

  • CUPRA Born Business
  • CUPRA Born Essential
  • CUPRA Born Adrenaline

Welke uitvoering van de CUPRA Born past het best bij jou?

De CUPRA Born is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering beschikt over meerdere opties. Denk bijvoorbeeld aan de actieradius of opties zoals stoelverwarming. Ook zijn er veel gelijkenissen bij de CUPRA Born private lease. Zo is de carrosserievorm bij alle uitvoeringen gelijk. De Born is leverbaar als een hatchback.

De CUPRA Born is volledig elektrisch. Zowel de Business als de Essential en de Adrenaline zijn dan ook leverbaar als elektrische uitvoering. Daarnaast zijn de uitvoeringen allen een automaat en beschikken de uitvoeringen over energielabel A.

Voordelen private occasion lease CUPRA Born via Private Lease Used

  • Een scherp all-in bedrag per maand

Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

Bij Private Lease Used worden het onderhoud en de reparaties uitgevoerd door het autobedrijf bij jou in de buurt, waar jij je auto least. En dit is inbegrepen in je all-in maandbedrag. Zo ben je zeker van autorijden zonder zorgen, net als bij een nieuwe auto!

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

Bij Private Lease Used nemen we uiteraard jouw schadevrije jaren mee. Je bouwt ook schadevrije jaren op. Net als bij het kopen van een nieuwe auto. Heb je geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan hebben we een manier om toch snel profijt te hebben. Wij bieden je een startbonus. En die zorgt voor extra korting zolang je schadevrij rijdt.

Lees hier alles over de voordelen van het leasen van een occasion bij Private Lease Used.

Aan welke voorwaarden moet een occasion van Private Lease Used voldoen?

CUPRA Born occasion lease is altijd een jonge occasion met een lage kilometerstand en waarvan het onderhoud altijd compleet inzichtelijk is. Als autogebruiker wil je niet continu bij de garage staan voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. De aanbieder van de lease auto is altijd een autogarage dicht bij jouw woonplaats.

Kan ik ook CUPRA Born occasion zakelijk leasen?

Heb je een bedrijf of rijd je bedrijfsmatig veel? Dan kan een CUPRA Born occasion lease een zeer interessante optie zijn. Ga vertrouwd en met een scherp leasetarief op pad. Een occasion zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn onderdeel van een vast all-in maandbedrag. 

Lees hier meer over op Business Lease Used.

Benieuwd naar andere private lease occasion modellen van CUPRA?

De CUPRA Born is een populair model, maar CUPRA beschikt over meerdere modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende modellen van het automerk:
CUPRA Ateca
CUPRA Formentor
CUPRA Leon

Veelgestelde vragen

­

Is occasion private lease goedkoper?

­

Kan ik een CUPRA Born occasion private leasen?

­

 Wat is de goedkoopste auto voor private lease?

­

Wat wordt er bedoeld met slottermijn?

­

Hoe werkt private lease occasions?

­

Kan ik een CUPRA Born occasion zakelijk leasen?